Ο Jonathan Jackson και η Enation κυκλοφορούν νέο μουσικό βίντεο

Συντελεστής βίντεο: Τζόναθαν Τζάκσον
Οι οπαδοί του Γενικού Νοσοκομείου συνεχίζουν να λείπουν Τζόναθαν Τζάκσον ως Lucky Spencer μέχρι σήμερα. Κέρδισε τον ρόλο όταν ήταν μόλις 11 ετών και μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας. Δεν αποτελεί έκπληξη που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των θεατών – οπότε όταν συμβαίνει κάτι μεγάλο, όλοι θέλουν να μάθουν. Ο ηθοποιός/μουσικός έχει σίγουρα μερικά μεγάλα νέα!
Jonathan Jackson, Music Man
Ο /1 και η μπάντα του, Enation, κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παραπάνω, που ονομάζεται The Days Are Evil. Αυτό το τραγούδι θα συμπεριληφθεί επίσης στο επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος που ονομάζεται Ultraviolet Empire, το οποίο ηχογράφησαν σε μερικά διαφορετικά στούντιο γύρω από το Nashville.
Ενώ στο Νάσβιλ
Ο πολλαπλός βραβευμένος με Emmy Daytime έχει επικεντρωθεί στη μουσική του από τότε που η επιτυχημένη σειρά του στην primetime, Nashville, έφυγε από τα ερτζιανά μετά από έξι εκπληκτικές σεζόν. Στην εκπομπή, έκανε συχνά μουσική με τον συνάδελφό του κατά τη διάρκεια της ημέρας, Hayden Panettiere (πρώην Lizzie, Guiding Light, πρώην Sarah, One Life to Live), ο οποίος έπαιξε τον χαρακτήρα του Avery's on-again/off-again love interest, Juliette.
Ενώ ο /1 , και στη συνέχεια περιόδευε με πολλά μέλη του καστ, ο Τζάκσον μοιράζεται τώρα ότι ο κακός του έχει εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο με τον Echo and the Bunnyman.
Όχι μόνο αυτό, αλλά τον περασμένο μήνα ο ηθοποιός ενεπλάκη και στην προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για ένα μοναστήρι στην Ιρλανδία. Ο Τζάκσον είπε πόσο τον άγγιξε αυτή η ομάδα ανθρώπων και ήθελε να τους βοηθήσει να το πραγματοποιήσουν.
Τραγουδώντας τους GH Blues
Φυσικά, από τότε που σταμάτησε να γυρίζει το primetime σόου του το 2018, οι θαυμαστές αναρωτιούνται αν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί να επιστρέψει στο Γενικό Νοσοκομείο. Υπάρχουν ακόμα πολλά για τον Lucky που τον περιμένουν στο Port Charles.
Η μητέρα του Laura (Genie Francis) είναι ο δήμαρχος και η αληθινή αγάπη της Elizabeth (Rebecca Herbst) περνά την κόλαση με τον νυν σύζυγό της, Franco (Roger Howarth). Ποτέ μην λες ποτέ… Το Γενικό Νοσοκομείο (GH) μεταδίδεται καθημερινά στο ABC. Ελέγξτε τις τοπικές καταχωρίσεις σας για χρόνους ομιλίας.
Ξέρω ότι σου έρχονται χίλια πράγματα ταυτόχρονα, αλλά ήθελα να σε ενημερώσω για ένα μικρό διαμάντι. Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα! Βοηθήστε στη χρηματοδότηση ενός μοναστηριού στην Ιρλανδία: https://t.co/zhrCosUXMf
. #Τζόναθαν Τζάκσον #Ιρλανδία #Μοναστήρι #GoFundMe #Φιλανθρωπία pic.twitter.com/0kGz82AqpU— Τζόναθαν Τζάκσον (@JonathanJackson) 5 Σεπτεμβρίου 2019

Πίστωση βίντεο: Sellons