Ανακεφαλαιώσεις Γενικού Νοσοκομείου: Μια καταστροφική διάγνωση, εξομολόγηση & ένα φιλί

Ανακεφαλαιώσεις του Γενικού Νοσοκομείου για τις 21 Νοεμβρίου – 25 Νοεμβρίου 2022: Άστοχες εξομολογήσεις, άβολες αλήθειες που αποδεικνύονται άβολες και πολλά άλλα.

Εβδομαδιαία ενημέρωση GH Spoilers: The Hot Seat And A Clash

Η εβδομαδιαία ενημέρωση του GH spoilers για τις 28 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2022 είναι εδώ. Συντονιστείτε για να μάθετε για το δράμα που συμβαίνει στο Port Charles.

GH Spoilers ανάλυση δύο εβδομάδων: απόγνωση, υποψίες και εξομολογήσεις

GH Spoilers Ανάλυση δύο εβδομάδων: απόγνωση, υποψίες και εξομολογήσεις. Μάθετε τι συμβαίνει στο Port Charles καθώς ξεκινά ο Δεκέμβριος.

Διαλέξτε έναν άντρα: Ποιος ταιριάζει καλύτερα με τον Sam McCall της GH

Η Sam McCall είχε πολλά ειδύλλια κατά τη διάρκεια των σχεδόν 20 ετών της στο Γενικό Νοσοκομείο. Ποιο ήταν το καλύτερο;

Οι Maurice Benard και John J. York του GH Examine The Spirit Within

Οι Maurice Benard και John J. York του GH Examine The Spirit Within. Οι δύο ηθοποιοί σκάβουν βαθιά και συζητούν την πνευματική τους πλευρά στο SOM.

Προεπισκόπηση βίντεο GH Spoilers: Οι γιορτές του υπολογιστή απειλούνται να εκραγούν

Το βίντεο προεπισκόπησης του GH spoilers για τις 28 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2022 είναι εδώ! Μάθετε τι σχεδιάζουν οι παίκτες της δύναμης αυτή την εβδομάδα.

GH Spoilers για τις 2 Δεκεμβρίου: Η Carly and Nina Rush To Save Willow

GH spoilers για τις 2 Δεκεμβρίου 2022: Η Carly και η Nina πρέπει να αφήσουν στην άκρη την εχθρότητά τους όταν η Willow Tait χρειάζεται τη βοήθειά τους.

GH Spoilers για τις 30 Νοεμβρίου: Μπορεί ο Robert να σώσει ένα Blazing Holly;

GH spoilers για τις 30 Νοεμβρίου 2022: Τα όνειρα της Χόλι να σώσει τον γιο της εκρήγνυνται μπροστά στα μάτια του Ρόμπερτ και ίσως χρειαστεί να τον αποχαιρετήσει ξανά.

Κανένα Έλεος: Αυτό το Άτομο του Γενικού Νοσοκομείου Αξίζει το Λιγότερο Συγχώρεση

Ποιος λέει ψέματα σε ποιον στο Γενικό Νοσοκομείο; Και ποιος είναι αυτός που ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να συγχωρεθεί για τα ψέματά του;

Ανακεφαλαίωση GH για τις 28 Νοεμβρίου: Ο Ryan έχει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για την Ava

Η ανακεφαλαίωση του GH για τις 28 Νοεμβρίου 2022: Ο Ράιαν εξεπλάγη όταν είδε τον έρωτα της ζωής του, αλλά της έκανε έναν επίσημο όρκο κλείνοντας τα μάτια.

GH Spoilers για τις 29 Νοεμβρίου: Τι θα κάνει τώρα μια Desperate Holly;

GH spoilers για τις 29 Νοεμβρίου 2022: Η Χόλι είναι πάνω από το κεφάλι της με τον Βίκτορ να βρίσκεται στο ίχνος της, καθώς και τον δήμαρχο και το PCPD.

GH Spoilers Wild Speculation: Britt είναι ένα ταίρι για να πεθάνει, έγκυος ιτιά

GH Spoilers Wild Speculation: Britt είναι ένα ταίρι για να πεθάνει, έγκυος ιτιά. Η Willow χρειάζεται μυελό των οστών και η οικογένεια είναι το καλύτερο στοίχημά της, σωστά;

Όλες οι σωστές κινήσεις GH: Θα έπρεπε ο Harrison Chase να έχει ρίξει το BLQ;

Ο Χάρισον Τσέις δεν εκτίμησε τον Μπρουκ Λιν που του έλεγε ψέματα στο Γενικό Νοσοκομείο. Θα έπρεπε όμως να είχε χωρίσει μαζί της για αυτό;

Ανακατέψτε το: Χρειάζονται ο Dante Falconeri και ο Sam McCall κάποια προβλήματα GH;

Ο Dante Falconeri και ο Sam McCall είναι τόσο χαρούμενοι στο General Hospital. Χρειάζονται κάτι ενδιαφέρον για να συμβεί στην πραγματικότητα;

Ένας ακόμη γύρος: Πρέπει η Λιζ Γουέμπερ και ο Νίκολας να δώσουν αγάπη άλλη μια δοκιμή GH;

Η Liz Webber και ο Nikolas Cassadine δεν δούλεψαν ποτέ ρομαντικά στο General Hospital. Αλλά μπορεί αυτή τη φορά να είναι το γούρι;

Ανακεφαλαίωση GH για την 1η Δεκεμβρίου: Ο Valentin κάνει στον Sonny μια τυχαία προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί

Η ανακεφαλαίωση του GH για την 1η Δεκεμβρίου 2022: Ο Sonny θα έχει μια νέα ιστορία για τον όχλο και αυτή τη φορά μπορεί επίσης να συναναστραφεί με τον Valentin.

Ανακεφαλαίωση GH για τις 29 Νοεμβρίου: The Qs Επιτέλους Πάρτε μια Τουρκία για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Η ανακεφαλαίωση του GH για τις 29 Νοεμβρίου 2022: Ήταν σίγουρα μια ασυνήθιστη χρονιά στο σπίτι του Quartermaine, αλλά και το ίδιο.

GH Recap για τις 30 Νοεμβρίου: Robert And Holly Fool The World

Η ανακεφαλαίωση του GH για τις 30 Νοεμβρίου 2022: Αποδείχθηκε ότι ο Robert δεν έπεσε στα κόλπα της Holly τελικά, αλλά ο Victor Cassadine σίγουρα το έκανε.

GH Spoilers για την 1η Δεκεμβρίου: Ο Valentin είναι απεγνωσμένος για τη βοήθεια του Sonny

GH spoilers για την 1η Δεκεμβρίου 2022: Ο Valentin ξέρει σε ποιον να απευθυνθεί όταν η Anna Devane χρειάζεται κάποια βοήθεια, οπότε τι κάνει τώρα;

Ανακεφαλαίωση GH για τις 2 Δεκεμβρίου: Η Willow εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο καρκίνος είναι μια βρώμικη λέξη

Η ανακεφαλαίωση του GH για τις 2 Δεκεμβρίου 2022: Η Willow δεν μπορεί να έχει κανέναν να τη βλέπει αστεία, επομένως θα προτιμούσε να μην έχει πραγματική βοήθεια όταν πεθαίνει και είναι έγκυος.