Η Tabyana Ali και ο Nicholas Alexander Chavez στον αγαπημένο χαρακτήρα του GH

Η Tabyana Ali και ο Nicholas Alexander Chavez στον αγαπημένο χαρακτήρα του GH. Μάθετε ποιον θα επέλεγε να παίξει ο καθένας αν του δινόταν η ευκαιρία.

Ανακεφαλαίωση GH για τις 8 Δεκεμβρίου: Η ομάδα Vanna είναι έτοιμη να ρίξει τον Victor

Η ανακεφαλαίωση του GH για τις 8 Δεκεμβρίου 2022: Ενώ ο τρίτος τροχός Marty δημιούργησε μια εκτροπή, η Anna και ο Valentin έκαναν τα επόμενα σχέδιά τους.

Ανακεφαλαίωση Γενικού Νοσοκομείου: Συγκλονιστικές Αποκαλύψεις, Σκοτεινά Μυστικά & Λαχτάρα

Ανακεφαλαιώσεις Γενικού Νοσοκομείου για 5 Δεκεμβρίου – 9 Δεκεμβρίου 2022: Συμπληρώνονται αρκετά κενά, αρκετές αλήθειες μένουν ανείπωτες.

Ο πρωταγωνιστής του General Hospital John J. York γιορτάζει τα γενέθλιά του

Ο πρωταγωνιστής του General Hospital John J. York γιορτάζει τα γενέθλιά του. Το Soap Hub θέλει να ευχηθεί στον βετεράνο ηθοποιό χρόνια πολλά και πολλά άλλα.

GH Spoilers για τις 12 Δεκεμβρίου: Η Elizabeth πρόκειται να πλαστογραφήσει μια εγκυμοσύνη;

GH spoilers για τις 12 Δεκεμβρίου 2022: Ο Finn έχει πολλές ερωτήσεις για την Elizabeth και μπορεί να είναι σε θέση να του δώσει μόνο μία απάντηση.

Γνωρίστε τους γονείς: Πρέπει η Liz Webber να αφήσει τη δική της να επιστρέψει στη ζωή της GH;

Η Carolyn και ο Jeff Webber επέστρεψαν επιτέλους στο Γενικό Νοσοκομείο. Θα έπρεπε η Λιζ Γουέμπερ να τους αφήσει να επιστρέψουν στη ζωή της ή των παιδιών της;

Ανακεφαλαίωση GH για τις 9 Δεκεμβρίου: Ο Ρόρι παραμένει ένα αγκάθι στο πλευρό της Σπρίνα

Η ανακεφαλαίωση του GH για τις 9 Δεκεμβρίου 2022: Η Spencer είναι πλέον εκτός φυλακής, αλλά η Sprina εξακολουθεί να πιστεύει ότι πρέπει να είναι με τον Rory για κάποιο λόγο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση GH Spoilers: An Unholy Alliance & A Devastating Tragedy

Η εβδομαδιαία ενημέρωση του GH spoilers για τις 12 - 16 Δεκεμβρίου 2022 είναι εδώ. Συντονιστείτε για να μάθετε για όλο το δράμα που συμβαίνει στο Port Charles.

GH Spoilers για την εβδομάδα της 12ης Δεκεμβρίου: Ψέματα, μυστικά και οργή

GH spoilers για τις 12 Δεκεμβρίου – 16 Δεκεμβρίου 2022: Μαινόμενος ενάντια σε έναν αθώο παρευρισκόμενο, συγκλονιστική υποκλοπή και τόσα άλλα.

GH Spoilers Ανάλυση δύο εβδομάδων: Μεγάλα ψέματα, μεγάλοι πελάτες και περισσότεροι κίνδυνοι

Ανάλυση δύο εβδομάδων GH Spoilers: Τις επόμενες δύο εβδομάδες στο Port Charles θα δείτε πολλές μεγάλες ιστορίες που φτάνουν σε κάποια μεγάλη κίνηση.

Το General Hospital Alum Donna Mills γιορτάζει τα γενέθλιά της

Το General Hospital Alum Donna Mills γιορτάζει τα γενέθλιά της. Το Soap Hub εύχεται στην ηθοποιό χρόνια πολλά και πολλά άλλα!

Προεπισκόπηση βίντεο GH Spoilers: The Hook Killer μπορεί να χτυπήσει ξανά

Το βίντεο προεπισκόπησης του GH spoilers για τις 12 - 16 Δεκεμβρίου 2022 είναι εδώ! Μάθετε τι σχεδιάζουν οι ισχυροί παίκτες του Port Charles αυτή την εβδομάδα.

GH Spoilers για τις 13 Δεκεμβρίου: Η Carly ετοιμάζεται να καταδικάσει την Willow μια θανατική ποινή;

GH spoilers για τις 13 Δεκεμβρίου 2022: Η Κάρλι πιστεύει ότι τα έχει καταλάβει όλα, αλλά πρόκειται να πληγώσει έναν από τους λίγους ανθρώπους που αγαπά πραγματικά.

Πρέπει ο Jordan Ashford να αναγκάσει την Portia Robinson να πει την αλήθεια της GH;

Ο Τζόρνταν Άσφορντ γνωρίζει ένα μυστικό του Γενικού Νοσοκομείου για να ανατινάξει τον Κέρτις Άσφορντ και την Πόρτια Ρόμπινσον. Πρέπει να τα πει όλα -- ή να κρατήσει τη μαμά;

Ο Tajh Bellow του GH μιλά για τη ΔΕΠΥ & την έμπνευση με τον Maurice Benard στο SOM

Ο Tajh Bellow του GH μιλά για τη ΔΕΠΥ & την έμπνευση με τον Maurice Benard στο SOM. Μάθετε τι είχε να πει για την ψυχική του υγεία, την οικογένειά του και πολλά άλλα.

Ανακεφαλαίωση GH για τις 12 Δεκεμβρίου: Οι γονείς της Esme υπόσχονται εκδίκηση σε όποιον έβλαψε το κοριτσάκι τους

Η ανακεφαλαίωση του GH για τις 12 Δεκεμβρίου 2022: Η Heather και ο Ryan συνεργάζονται για να βρουν το γόνο τους και να βεβαιωθούν ότι κάποιος θα πληρώσει για να την κρατήσει μακριά.

Πρώτη επιλογή GH: Θα έπρεπε η Trina Robinson να απορρίψει τον Rory για τον Spencer;

Ο Σπένσερ είναι εκτός φυλακής στο Γενικό Νοσοκομείο, το οποίο αφήνει την Τρίνα Ρόμπινσον να αποφασίσει αν πρέπει να μείνει με τον Ρόρι ή να αναζητήσει την αληθινή της αγάπη.

GH Spoilers Speculation: Αυτά τα δύο θα μπορούσαν να εμπνεύσουν τη σκηνή των εφήβων

Τα spoilers του GH πειράζουν ότι η εφηβική σκηνή μπορεί να ζεσταθεί. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο φρέσκο ​​αίμα και ξέρουμε ακριβώς ποιος πρέπει να τους συμμετάσχει!

Εικασίες GH Spoilers: Η Λιζ παραποιεί μια ολόκληρη εγκυμοσύνη για να βοηθήσει τον Νικόλα

Ο Nikolas Cassadine πρέπει να κάνει κάτι για το μωρό της Esme και τα spoilers του GH μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν η Liz Webber θα τον σώσει -- πάλι;

GH Spoilers για τις 14 Δεκεμβρίου: Ο Spencer και η Trina βρίσκονται σε σταυροδρόμι

GH spoilers για τις 14 Δεκεμβρίου 2022: Με τον Spencer εκτός φυλακής, ούτε αυτός ούτε η Trina ξέρουν τι να κάνουν για τα συναισθήματά τους για τον άλλον.